זיו מנור

קיץ ישראלי

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך דובדבן שחור

20 מ"ל ואן גוך אננס

10 מ"ל סאוור 

100  גרם אוכמניות כחולות קפואות

60  גרם פטל אדום קפוא

גביעי גלידה

אופן ההכנה :

מוזגים את הוודקות לכוס מרטיני במזיגה ישרה לכוס מרטיני

הצעת הגשה :

ממלאים גביעי גלידה בפטל ובאוכמניות הכחולות ומגישים לצג הקוקטייל

 

 

אסאי ספריט סאוור

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך אסאי בלוברי

10 מ"ל סאוור

שני ליים

ספריט

אופן ההכנה :

חותכים  את הליים לרבעים, שמים בתחתית הכוס

מוזגים את  האסאי לכוס מרטיני מוסיפים את הסאוור וסגירה עם בספרייט

הצעת הגשה :

מפזרים אוכמניות קפואות מסביב לכוס

טרופי אננס

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך אננס

30 מ"ל ואן גוך מלון

שני תפוחים אדומים

שני תפוזים

מלון כתום

נענע טרייה

אופן ההכנה :

מוזגים את הוודקות לשייקר מלא קרח סוגרים ומשקשקים עד שלא שומעים את הקרח

מוזגים לכדי 3/4 מגובהה כוס גבוהה ומוסיפים נענע טריה

הצעת הגשה :

חותכים את הפירות דק לתוך צנצנות הגשה ומגישים לצד הקוקטייל

ברזיליה

המרכיבים :

60 מ"ל ואן גוך מלון

20 מ"ל ואן גוך דובדבן שחור

אננס טרי

מלון כתום

אופן ההכנה :

חותכים מלון כתום לרצועות גסות ומניחים בתחתית הכוס

ומוזגים את הואן גוך דובדבנים שחורות ואת הואן גוך מלון

הצעת הגשה :

לחתוך אננס אננס לחצי ולהגיש לצד הקוקטייל

 

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים המגיעים לידינו. אם זיהיתים בפרסומינו צילום שיש לכם זכויות בו, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול מהשימוש באמצעות כתובת המייל: info@isnet.co.il